Rasveta

Pretvorite vaš dom, kafe, restoran, hotel, u prijatno mesto, udobno za ukućane i prijatno za posetioce.

Dragi kupci, mozete da kupite proizvodi u našem salonu ili ga poruciti preko Vibera ili SMS na 063385629 i po elektronskoj pošti info@zemetex.rs. Dostava na vašu adresu vrši sledeceg dana posle narudžbine. Radno vreme od 10:00 do 18:00 sati, subotom od 10:00 do 15:00

Mi smo izabrali najbolje proivođače koji poseduju odličan kvalitet i cene

Klasične i savremene stone lampe, podne lampe i visilice Watt&Veke. Moderni i neobični lusteri, podne lampe, zidne lampe i veliki izbor abažura IDP lampshades. Stalno aktuelna klasika i univerzalnost IFO Electric. Ogroman izbor oblika, veličina i univerzalnost gipsanih lampa Eco Design.

Rasveta postaje sve važnija komponenta u enterijeru naših kuća, hotela, restorana i kafea. Mi je ne koristimo samo kao izvor svetlosti, njom ukrašavamo prostor. Upotreba nekoliko izvora svetlosti u prostoriji jedna je od karakteristika savremenog stila. Osvetljenje ističe enterijer, akcentuje predmete i predstavljaju uskličnik u dekoraciji enterijera.

Pomoću pravilno odabrane svetiljke iz enterijera se mogu izdvojiti predmeti (slike, vaze). Podna ili stona lampa učiniće prijatnim čitanje u dnevnoj ili spavaćoj, kao i u hotelskoj sobi. Luster i visilica iznad stola će u praznik pretvoriti svaku večeru, a u restoranu će stvoriti jedinstvenu atmosferu. Visilice iznad pulta u stanu pretvoriće ga u prijatni kafe ili bar za vaše društvo na žurci.