Delovi za rasvetu

Potrebni su vam sijalična grla, plafonske rozetne ili utikači i prekidači? Kod nas možete naći sve što vam je potrebno da stvorite divno osvetljen prostor.

Dragi kupci, svu robu dostavljmo brzom poštom, pouzećem. Možete da naručite preko Vibera ili SMS na 063385629 i po elektronskoj pošti info@zemetex.rs. Radno vreme je od 10 do 18 pon-pet, subotom od 10 do 15 casova.

Bezbroj kombinacija rasvete i njenih delova

Savremene tendencije u rasveti su interesantan dizajn, pristupačna cena, stvaralačka mogućnost, minimalizam. Mi nudimo širok izbor galanterije i aksesoara za rasvetu: аbažure od tkanine, metala i stakla, plafonske rozetne od metala i porcelana, prekidače i utičnice, sijalična grla – metalna, porcelanska i u retro stilu. Svi proizvodi su visokog evropskog kvaliteta, od poznatih evropskih proizvođača. Svi elementi su međusobno kompatibilni. Prema boji i materijalu možete da izaberete plafonsku  rozetnu, sijalično grlo ili abažur, tekstilni kabl i utikač.

Osmislite svoju rasvetu! Možemo da je montiramo za vas! U prodaji imamo: moderan tekstilni kabl, efektne abažure, neobična sijalična grla, plafonske rozetne. Po svom ukusu odaberite šta vam je potrebno, a mi ćemo montirati lepu i neobičnu rasvetu za vaš dom.