Delovi za rasvetu

Potrebni su vam sijalična grla, plafonske rozetne ili utikači i prekidači? Kod nas možete naći sve što vam je potrebno da stvorite divno osvetljen prostor.

Dragi kupci, mozete da kupite  proizvodi u našem salonu ili ga poruciti preko Vibera ili SMS na 063385629 i po elektronskoj pošti info@zemetex.rs. Dostava na vašu adresu vrši sledeceg dana posle narudžbine. Radno vreme od 10:00 do 18:00 sati, subotom od 10:00 do 15:00

Bezbroj kombinacija rasvete i njenih delova

Savremene tendencije u rasveti su interesantan dizajn, pristupačna cena, stvaralačka mogućnost, minimalizam. Mi nudimo širok izbor galanterije i aksesoara za rasvetu: аbažure od tkanine, metala i stakla, plafonske rozetne od metala i porcelana, prekidače i utičnice, sijalična grla – metalna, porcelanska i u retro stilu. Svi proizvodi su visokog evropskog kvaliteta, od poznatih evropskih proizvođača. Svi elementi su međusobno kompatibilni. Prema boji i materijalu možete da izaberete plafonsku  rozetnu, sijalično grlo ili abažur, tekstilni kabl i utikač.

Osmislite svoju rasvetu! Možemo da je montiramo za vas! U prodaji imamo: moderan tekstilni kabl, efektne abažure, neobična sijalična grla, plafonske rozetne. Po svom ukusu odaberite šta vam je potrebno, a mi ćemo montirati lepu i neobičnu rasvetu za vaš dom.