Retro i Moderne Led sijalice

Prelepo osvetljenje za Vaš enterijer

Retro i moderne LED Sijalice

Kompanija Zemeteх nudi svojim kupcima LED sijalice proizvođača: CALEX (Holandija) i CARUS (Nemačka). Kompanija CALEX je specijalizovana za LED sijalice u retro stilu. Ove sijalice poseduju visok kvalitet i prelep dizajn. Retro LED sijalice su izrađene od tamnog stakla, različitih su oblika, dimenzija i evropskog su kvaliteta. Cena ove sijalice će biti nešto viša od one od kineskog proizvođača, ali njena dugovečnost i spoljašnji izgled će obradovati svakog kupca. Kompanija CARUS u svojoj fabrici u Nemačkoj je razvila LED sijalice neobičnog dizajna kao i seriju „pametnih“ sijalica. Ovim LED sijalicama se može upravljati pomoću smartfona ili običnog prekidača.

Koje su konkretne prednosti LED sijalice?

  1. Štedljivost. LED sijalice troše 20 puta manje energije od obične sijalice sa istim intenzitetom osvetljenja.
  2. Dugotrajnost. Svetlosne diode se mogu koristiti bez zamene do sto hiljada sati.
  3. Postojanost na udare, vibracije i niske temperature. Zahvaljujući tome, diodne sijalice se mogu koristiti i za ulično osvetljenje.
  4. Ekološka bezbednost. Za razliku od običnih štedljivih sijalica, u diodnim sijalicama nema žive. To povećava stepen bezbednosti i olakšava proceduru utilizacije.
  5. Nema UV zračenja. Pri korišćenju sijalica ovoga tipa ne dolazi do nagorevanja tapacirunga nameštaja, boje na slikama itd.