FEDE

Više od prekidača i utikača, ovo su španska umetnička dela

Dragi kupci, mozete da kupite  proizvodi u našem salonu ili ga poruciti preko Vibera ili SMS na 063385629 i po elektronskoj pošti info@zemetex.rs. Dostava na vašu adresu vrši sledeceg dana posle narudžbine. Radno vreme od 10:00 do 18:00 sati, subotom od 10:00 do 15:00

Raskošni prekidači i utikači

FEDE je poznata špnaska kompanija, okrenuta ka najzahtevnijim klijentima, koji cene ekskluzivni stil. Svaku kolekciju FEDE možemo nazvati umetničkim delom, rukom stvorenim, uz korišćenje tako plemenitih materijala kao što je mesing.

Pri proizvodnji ramova,  Fede primenjuje posebnu leguru mesinga sa dodatkom staklene niti, koja je specijalno razvijena u kompaniji. Takav materijal čini proizvod neverovatno čvrstim, ali, kao i čitavu produkciju FEDE, neverovatno prefinjenim.Ova legura poseduje niz pozitivnih osobina, nije sklona koroziji i pruža odličnu zaštitu od mehaničkih uticaja.

Ovaj proizvođač jedan je od prvih u Evropi počeo  da proizvodi robu ekskluzivnog dizajna, od prirodnih, plemenitih materijala. Proizvodi Fede – utičnice i prekidači, rasveta, elektronika, mogu se videti u najraskošnijim enterijerima, ne samo da ih divno upotpunjuju, već ih ih i ističu. Sve FEDE utičnice i prekidači imaju unikatni dizajn i izrađeni su od prirodnih materijala, uz kasniju ručnu obradu.

Raznovrsnost prekidača i utičnica FEDE pomažu u isticanju prefinjenosti raskošnog enterijera i učiniće vaš dom neponovljivim.