RUSTICO

Utičnice i prekidači za spoljašnju instalaciju

Dragi kupci, mozete da kupite proizvodi u našem salonu ili ga poruciti preko Vibera ili SMS na 063385629 i po elektronskoj pošti info@zemetex.rs. Dostava na vašu adresu vrši sledeceg dana posle narudžbine. Radno vreme od 10:00 do 18:00 sati, subotom od 10:00 do 15:00

Nazidna elektroinstalacija RUSTICO!

Nazidna elektroinstalacija dugo se mogla sresti  samo u starim drvenim kućama, izgrađenim još u prošlom veku. Sada takva vrsta instalacije nije više ostatak prošlosti, već je stilski elemenat dizajna. Nazidni prekidaci i nazidne uticnice provodnici se sve češće koriste u savremenim stanovima i kućama, izgrađenim u retro ili loft stilu, a njena popularnost raste ne samo zbog originalnosti dizajnerskih rešenja, već i zbog jednostavnosti ugradnje.

U nekim slučajevima nazidni provodnici su jednostavno nezamenjivi, kada je nemoguće ugraditi provodnik u zid. Takva vrsta provodnika je nezamenjiva i u drvenim kućama i prostorijama koje su obložene drvetom. U datom slučaju, provodnici postaju ne samo elementi dizajna, već i jednostavan način instaliranja električne struje, bez opasnosti od požara.

U spoju sa starinskim nameštajem, vintaž tapetama, drvenim podovima, spoljna elektroinstalacija će izgledati izdvojeno i harmonično će se uklopiti u enterijer. Osim toga, takvi provodnici će se prekrasno slagati sa loft stilom, kada soba podseća na prerađenu staru industrijsku prostoriju — preduzeće ili fabriku.