Utičnice i prekidači

Izaberite elektro galanteriju od vodećih evropskih proizvođača za Vaš enterijer

Dragi kupci, mozete da kupite proizvodi u našem salonu ili ga poruciti preko Vibera ili SMS na 063385629 i po elektronskoj pošti info@zemetex.rs. Dostava na vašu adresu vrši sledeceg dana posle narudžbine. Radno vreme od 10:00 do 18:00 sati, subotom od 10:00 do 15:00

Unutrašnja elektroinstalacija

Nazidna elektroinstalacija

Znamo da stil enterijera vašeg doma, hotela ili kafea često čine detalji, a posebno lepota elektro galanterije.

Naša firma bira najlepše za najzahtevnije klijente, one koji cene kvalitet i akcenat stavljaju na sopstveni, jedinstveni dizajn enterijera, koji zahteva elegantna i ekskluzivna rešenja.

Nudimo vam kolekcije elektro galanterije vodećih svetskih proizvođača, različitih kategorija cena, od elitnih španskih, do kvalitetnih nemačkih proizvođača.

Svaka kolekcija španskih proizvođača predstavlja umetničko delo, ručne su izrade i unikatnog  dizajna, uz korišćenje plemenitih materijala kao što je mesing. Pogodna je za javne projekte, raskošne kuće, kao  i za stanove, kafee i hotel e čiji vlasnici imaju visoke zahteve u odnosu na dizajn.

Kolekcije drugih proizvođača odlikuje stil, lepota, raznolikost boja i tekstura, kao i evropski kvalitet.

Obezbeđujemo profesionalnu pomoć dekoraterima, dizajnerima enterijera i aritektama pri realizaciji njihovih projekata po zahtevima naručilaca.