Tekstilni kablovi

Kreirajte svetiljku koristeći tekstilni kabl u boji, abažur ili plafonjeru u skladu sa vašim stilom.

Dragi kupci, mozete da kupite  proizvodi u našem salonu ili ga poruciti preko Vibera ili SMS na 063385629 i po elektronskoj pošti info@zemetex.rs. Dostava na vašu adresu vrši sledeceg dana posle narudžbine. Radno vreme od 10:00 do 18:00 sati, subotom od 10:00 do 15:00

Dizajnirajte svoju lampu uz pomoć tekstilnih kablova u raznim bojama

Imate jedinstvenu mogućnost da napravite lampu koja se uklapa u enterijer vašeg stana, kuće, kafea, hotela ili prodavnice. Tekstilni kabl u boji, abažur ili kugla koji će, u skladu sa odgovarajućim stilom, stvoriti jedinstvenu udobnost prostorije. Unikatno osvetljenje koje ste vi osmislili, radovaće vas, vaše najbliže, a zadiviće vaše goste i klijente.

Uzimamo u obzir sve savremene modne tendencije rasvete, koje će vaš dizajn učiniti neponovljivim. U centru pažnje savremenog enterijera je ničim skrivena svetlost, koja slobodno teče. Ovaj novi trend je svuda prisutan, postalo je moderno da se u enterijerima koriste sijalice nepokrivene abažurima. Mi vešamo okrugle sijalice velikih dimenzija na plafonske kablove različitih dužina, u liniji ili u manjim grupama. Pri tome plafonski kabl predstavlja veoma važan detalj. On može biti bilo koje boje, tekstilni, ispleten na starinski način.

Svi elementi su izrađeni u Evropi, od visokokvalitetnih materijala. A za dečije sobe može izabrati ekološki čiste i bezbedne materijale.