Dekorativna Rasveta

Stvorite udobnu atmosferu pomoću dekorativne rasvete.

Stvorite u svomu domu neponovljivu novogodišnju atmosferu!

Savršen detalj za svaki prostor – Dekorativna rasveta

Ako je ranije i bila isključivo funkcionalna, danas sve više želimo da rasveta enterijera bude dekorativna. Dekorativna rasveta je raznovrsna, to su nestandardne kugle, u obliku, na primer, zvezde ili cveta, zatim različite girlande i trake sa lampicama. LED svetiljka u obliku sveće takođe se sa sigurnošću može svrstati u dekorativne izvore rasvete. Na taj način se može iskoristiti za osvetljenje doma, kafea, hotela tokom praznika. Preporučujemo dekorativnu rasvetu u sledećim prilikama:

Praznici. Nova godina, Božić, 8. mart, Dan zaljubljenih, rođendani itd. Uz pomoć dekorativne rasvete možete stvoriti neponovljivu prazničnu atmosferu. To nije teško i nema potrebe da gubite mnogo vremena i novca. Sve što je potrebno jeste da izaberete pravu dekoraciju i da gurnete utikač u utičnicu. Za novogodišnje praznike odlična je svetiljka u obliku zvezde, a za stvaranje romantičnog raspoloženja – girlande u obliku srca i LED sveće.

Dekoracija prostorija ili otvorenog prostora (terase, bašta, trem, kafe). Neke dekorativne svetiljke se mogu koristiti i svakodnevno, kod kuće, u kafeu, hotelu, maloj prodavnici, salonu lepote. Girlande se mogu koristiti i u dečijoj sobi, kao noćno osvetljenje. LED sveće, na primer, bezbedne su, lepe, stvaraju prijatnu atmosferu u svakoj prostoriji. Leti, uveče na tersi, otvorenom tremu kafea ili u bašti, dekorativna rasveta će stvoriti prijatnu i tajanstvenu atmosferu. Od svega toga je najvažnija bezbednost. Ne morate brinuti da ćete slučajno zakačiti zapaljenu sveću.

Kao originalni poklon. Priredite svojim najbližima neočekivano iznenađenje. Umesto tradicionalnog poklona za Novu godinu kupite svetiljku u obliku zvezde. Ona će ukrasiti dom vaših prijatelja i vaših najbližih.