BELLE ÉPOQUE

FEDE Kolekcija prekidača za svetlo

Kolekcija BELLE ÉPOQUE

Naša težnja da vam pomognemo u stvaranju jedinstvene atmosfere u domu dekorisanjem zidova pomoću zaista originalnog, a u isto vreme elegantnog dizajna prekidača i utičnica rezultirala je spojem visokokvalitetnih, eksklizivnih tapiserija , mesinga, porcelana, drveta kamena.

BELLE ÉPOQUE TAPESTRY

Idealan spoj mesinga i tapiserija pomoći će vam da stvorite neponovljivi enterijer. Aristokratske slike tapiserija još jače će podvući induvidualnost i neponovljivost dekoracije još jače će naglasiti individualnost i neponovljivost dekoracije vašeg domaćeg prostora i topline.

 BELLE ÉPOQUE FEDE Kolekcija prekidača

BELLE ÉPOQUE WOOD

Kombinacija maske od mesinga i umetka od prirodnog drveta radi dobijanja unikatnog dizajnerskog rešenja. Prevlaka u trendu, „Venge“, prevlaka „Višnja“  –  spoj  su prefinjenosti i prirodnosti , da ne govorimo o prevlaci „Hrast“ – simbolu temeljnosti i vernosti tradiciji.

BELLE ÉPOQUE CORINTO

Različite varijante kamena i mesinga pružaju jedinstvenu slobodu izbora i samoizražavanja. Prefinjeno dizajnersko rešenje koje dozvoljava da se željeno pretvori u moguće.

BELLE ÉPOQUE PORCELAIN

Ljupki elementi  porcelana u stilu vašeg omiljenog servisa na zidovima vašeg doma. To je sada moguće sa novom kolekcijom elegantnih utičnica i prekidača.

BELLE ÉPOQUE METAL

Izvrstan spoj mesinga za različitim nijansama boje srebra, zlata, crnog i sivog na prekidačima i utičnicama u spoju sa filigrantskim ukrasima omogućava da se enterijer doma učini još više stilskim.