IDP Lampshades

Španska rasveta i abažuri za enterijer u korak sa vremenom

Lusteri i lampe španskog dizajna

IDP Lampshades je španska kompanija, osnovana 1975. u Valensiji, specijalizovana za proizvodnju i razvoj abažura i rasvete. Jedan je od najvećih evropskih proizvođača abažura različitih oblika i dimenzija, sa primenom više od 100 vrsta materijala. Kompanija koristi prirodne materijale za abažure, uključujući i pravo drvo.

Od trenutka osnivanja, kompanija ulaže u kvalitet i inovacije svojih proizvoda, prilagođenih potrebama klijenata. Oslanja se na ogromno iskustvo ekipe stručnjaka, nudeći kvalitet, savete, održavanje i dajući garanciju na sve proizvode.

Široki asortiman proizvoda, materijala i ukrasa čini IDP jednom od vodećih kompanija na svetskom tržištu, među proizvođačima abažura i svetiljki.

Veliku pažnju kompanija poklanja kreiranju rasvete prema vašoj konkretnoj porudžbini, za vaš prostor: stan, kuću, restoran ili hotel. Kompanija može da kreira rasvetu u skladu sa vašim ukusom i tipom prostorije, koristeći abažure raznih oblika, dimenzija, boje i obrade površine.

Kompanija Zemetex će pomoći u pripremi projekta. Vi za vaš enterijer možete da odaberete luster, podnu svetiljku, stonu lampu istog oblika, teksture i boje. U hotelu to može biti dekor dizajnirane rasvete u svim prostorijama.