WATT&VEKE rasveta

Neverovatan spoj abažura i svetiljki modernog izgleda

Dragi kupci, mozete da kupite proizvodi u našem salonu ili ga poruciti preko Vibera ili SMS na 063385629 i po elektronskoj pošti info@zemetex.rs. Dostava na vašu adresu vrši sledeceg dana posle narudžbine. Radno vreme od 10:00 do 18:00 sati, subotom od 10:00 do 15:00

Moderne lampe, lusteri i abažuri

Švedska rasveta WATT&VEKE® predstavlja neobičan spoj abažura izrađenog od tekstila (svile, organdina, somota, pamuka) i oslonca od stakla, metala i drveta, kao i mnoštvo metalnih svetiljki grube obrade u obliku tanjira i čaša. Kompanija poseduje 20 godišnje iskustvo u izradi svetiljki i praćenju modnih tendencija u rasveti.

Švedski proizvođači govore modernim jezikom dizajna koji nadahnuće crpi iz kulture i načina života iz svih zemalja sveta. Proizvodi švedskih proizvođača pružaju mnoštvo mogućnosti za kreiranje enterijera sa snažno izraženom individualnošću.

Budite u vrhu modernog enterijera! Korišćenjem stilske švedske rasvete za stvaranje enterijera uvek ćete biti u vrhu modnih enterijerskih tendencija i uvek ćete moći da kreirate svoju sopstvenu neponovljivu koncepciju.

Spoj klasičnih oblika i savremenih tendencija rasvete predstavlja vizit kartu ovog proizvođača. Težeći da u oblasti rasvete uvek bude korak ispred modernog, kompanija nekoliko puta godišnje izdaje kataloge sa novitetima, tako da uvek možete biti upoznati sa najnovijim tendencijama. Pred visokim kvalitetom, jedinstvenim dizajnom i pristupačnom cenom svetiljki nećete ostati ravnodušni.